Tek Ders Duyurusu

D U Y U R U

YÜKSEKOKULUMUZ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR  YARIYILINDA TÜM BÖLÜMLERDE OKUMAKTA OLAN(4.SINIF) VE  MEZUN OLABİLMESİ İÇİN TEK DERSİ KALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN   14.06.2017 TARİHİNE KADAR YÜKSEKOKULUN WEB SAYFASINDAN TEK DERS DİLEKÇESİNİN DOLDURULARAK  ÇIKTISININ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERE ÖNEMLE DUYURULUR.

NOT: TEK DERS SINAVINA GİRİLECEK OLAN DERSİN KAYITLANIP DEVAMININ ALINMIŞ OLMASI VE “FF” DEVAMSIZLIK DIŞINDA BAŞARISIZLIKTAN KALINMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR.

YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ